OVER ONS

Achterhoek IT Services verleent al services sinds 2005..

Prettig Zakendoen

De medewerkers van Achterhoek IT Services zorgen er sinds 2005 voor dat uw automatisering werkt. Dit geldt zowel voor het MKB-bedrijf als voor de particuliere markt.
Met korte, persoonlijke lijnen bewaken wij uw belangen binnen de ICT. Onze medewerkers hebben hart voor de zaak en passie voor het vak: dat is te merken in de kwaliteit van onze dienstverlening en de betrokkenheid bij uw onderneming.
Achterhoek IT Services is een bewust gekozen naam. Een naam die ergens voor staat: partnership, accountability, en vooral: Veel service verlenen op een persoonlijke basis.
Een partij om van op aan te kunnen en waar op te bouwen is. Als bedrijf hebben wij een breed scala aan kennis en kunde in huis. Zo leveren wij op een slimme manier IT voor het MKB. Van server architecturen tot bedrijfsmatige analyses en advies. Tot en met het leveren op maat van een desktop of laptop bij een particulier: Achterhoek IT Services bouwt graag een persoonlijke en duurzame relatie met u op en wordt zo dé IT partner waar u van op aan kan.

Service waar u op kunt rekenen

Achterhoek IT Services levert en beheert IT-diensten zoals: serverbeheer, telefonie, clouddiensten, systeembeheer, netwerkbeheer zoals internet en LAN-verbindingen, security functies. En dat allemaal voor één overzichtelijke, vaste prijs per maand. Onze ervaren medewerkers zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op ICT gebied. Wij moeten als ICT deskundigen de zaken voor u simpel en overzichtelijk houden en daarbij onze verantwoordelijkheid dragen, dat is onze visie: wij geloven niet in service die alleen via email wordt geleverd, of dienstverlening op afroep. Wij nemen u werk uit handen en treden zelfstandig op binnen het mandaat dat wij van u hebben gekregen. Dat noemen wij All In Support en Beheer!

Neem contact met ons op als u meer informatie wenst over de verschillende maandelijkse  abonnementsvormen die wij kunnen aanbieden op gebied van periodiek onderhoud en verhelpen van storingen.