HARDWARE EN SOFTWARE OP MAAT

Achterhoek IT Services kan buiten dienstverlening, ook op maat voor particulieren en bedrijven nieuwe hardware zoals Desktop Pc’s, Laptops, Servers, Printers, Scanners, Modems en routers, NAS-oplossingen, externe harde schijven, leveren. En op maat met de gewenste software afleveren.  In principe zijn bij Achterhoek IT Services alle gewenste bekende merken hardware en software verkrijgbaar.

De opdrachtgever staat centraal in dit proces. Dat houdt in dat een opdrachtgever heel nauwkeurig haar hardware en software wensen kan scherpstellen. En op maat kan krijgen bij Achterhoek IT Services. Dit door middel van persoonlijk advies en overleg met een medewerker van Achterhoek IT Services. Het zo scherp mogelijk neerzetten van de wensen van de opdrachtgever en daaruit volgend een maatoplossing zal het resultaat zijn.

Bijvoorbeeld te beginnen met een besturingssysteem naar keuze zoals Windows Server(voor MKB)Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10 of Linux of OSX(Apple). Wat zijn daarnaast verdere wensen? Wat wil de opdrachtgever met de hardware gaan doen? Is hardware bedoeld voor eenvoudig gebruik zoals tekstverwerken, webbrowsen, e-mailen binnen een bestaand netwerk? Of wordt een machine ingezet voor zwaardere taken zoals grafisch zware teken pakketten of video editing? In dat geval zal er een afgemeten machine met voldoende sterke hardware op maat gebouwd moeten worden om aan verschillende hardware en specificaties te voldoen. Ook dit hoort tot de opties bij Achterhoek IT services.

Daarnaast kan de hardware en software op locatie geplaatst en aangelegd of geïnstalleerd worden. Ook is het mogelijk om van bestaande servers, PC’s of laptop’s de gegevens over te zetten zoals: documenten, foto’s programma’s, e-mail accounts, Internet favorieten, enzovoorts. Aansluiten en installeren van o.s. software van randapparatuur zoals bestaande printers, scanners of andere hardware in een bestaand netwerk behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Eén en ander kan altijd desgewenst eerst in een persoonlijk gesprek  toegelicht worden door een medewerker van Achterhoek IT Services.