REFURBISHED EN 2E HANDS

Achterhoek IT Services beschikt altijd over een ruime voorraad refurbished hardware: Gebruikte Desktop Pc’s, Small Form Factor Pc’s en laptops. En allerhande andere ingeruilde ICT-hardware zoals printers en scanners, harde schijven en RAM-modules. Deze machines en hardware zijn ingeruild door Achterhoek IT Services. En worden aan de hand van een strikte kwaliteitscontrole weer inzetbaar gemaakt voor de 2e hands markt.

Dit houdt in dat hardware grondig wordt gereinigd van binnen en buiten. Er extra RAM-geheugen, ook wel bekend als werkgeheugen wordt bijgeplaatst. Dit om de hardware ook op de software van deze tijd goed te kunnen laten functioneren. Daarna wordt de hardware voorzien van een nieuwe Windows 7 installatie of desgewenst; een hogere versie van Windows of een ander gewenst besturingssysteem. Middels een finale hardware benchmarktest wordt de hardware getest op een succesvolle werking voordat hardware naar de nieuwe eigenaar gaat.

Bel of mail ons voor de recentste voorraden en prijzen en kijk ook eens op onze marktplaats advertenties. Als u op onderstaande link klikt, komt u uit bij alle advertenties van Achterhoek IT Services op Marktplaats.

Advertenties gebruikte PC’s en laptops en andere hardware